neděle 16. června 2024

Hejkal míří z Hradce do Ďolíčku

Dosavadní asistent trenéra Hradce Králové Stanislav Hejkal se přesouvá ke Klokanům. Hejkal se stane asistentem Jaroslava Veselého.

Jaroslav Hejkal přichází do Vršovic

Jaroslav Hejkal přichází do Vršovic
Zdroj: Bohemians Praha 1905

  • Jaroslav Hejkal přichází do Vršovic
  • Zdroj: Bohemians Praha 1905

Jaroslav Hejkal rozšíří realizační tým Bohemians. Čtyřiapadesátiletý Hejkal se stane pravou rukou trenéra Jaroslava Veselého, který o zkušeného trenéra usiloval již minulou sezonu.

„Jsem rád, že příchod Standy dopadl. Stál jsem o něj už vloni, kdy to chvíli vypadalo, že v Hradci skončí. Je to velmi zkušený trenér, který nám pomůže přinést do týmu něco nového a díky širšímu realizačnímu týmu se můžeme zaměřit i na další detaily. Také jeho lidská stránka je pro nás důležitá. Věřím, že mezi tým dobře zapadne. Chtěl bych také poděkovat vedení Bohemky, že mi umožnilo realizační tým rozšířit,“ okomentoval příchod nové posily hlavní trenér Bohemians Jaroslav Veselý.

Hejkal působil v Hradci poslední tři sezony. Po odchodu trenéra Miroslava Koubka ze zdravotních důvodů vedl mužstvo jako hlavní kouč. V roli hlavního trenéra se objevil i v týmu Teplic. Zkušenosti jako asistent trenéra sbíral v pražské Spartě.

Související

Daniel Vašulín s Danielem Kolářem
Fotbal Fortuna Liga

Kanonýr Vašulín přichází do Plzně

Matyáš Šilhavý s Danielem Kolářem
Fotbal Fortuna Liga

Brankář Šilhavý podepsal s Plzní první profesionální smlouvu

Češky se radují po gólu Dubcové
Fotbal

Češky získaly po plichtě s Belgií první kvalifikační bod

Marek Matějovský se stal nejstarším střelcem Fortuna ligy.
Fotbal Fortuna Liga

Mladá Boleslav míří přes oslabený Hradec do Evropy