sobota 27. července 2024

Američtí manželé brutálně týrali syny. Dohromady mají strávit ve vězení 150 let

Manželé z amerického Delaware byli odsouzeni k více než 150 letům ve vězení za nepopsatelné mučení synů.

vězení

Ilustrační foto.
Zdroj: Rawpixel

  • Ilustrační foto.
  • Zdroj: Rawpixel

Mary Vinson (46) byla odsouzena k 106 letům za mučení svých nevlastních synů. Vinson se provdala za Charlese Vinsona (37), který měl v péči své dva syny. Namísto výchovy je Vinson brutálně týrala. „Jde nejhrůznější zlo, které jsem kdy viděl,“ uvedl soudce Jeffrey Clarke. „Týraní v tomto případu lze jen stěží vyjádřit slovy,“ řekl prokurátor.

Vinson se přiznala k 30 obžalobám, včetně únosu, zneužívání dětí a nebezpečného ohrožení. Její manžel byl odsouzen k 49 letům. Oba měli čelit minimálně 10 letům a maximálně 444 letům ve vězení. Soudce odmítl žádosti o minimální tresty a označil zločiny za extrémně kruté.

Děti byly týrány po dobu 20 měsíců. Týraní začalo, když jednomu z dětí bylo 9 a druhému 11 let. Byly nuceny stát nazí nehnutě ve skříni, byly biti, bylo jim odepíráno jídlo i píti a byly nuceny pít vodu, která sloužila k čištění jejich moči a výkalů. Vinson u soudu tvrdila, že své nevlastní syny milovala. Otec zase řekl, že jako táta selhal a přijímá následky svých „špatných rozhodnutí“.

K týrání docházelo mezi lety 2020 a 2021. Několikrát byly děti hospitalizované. V říjnu byly předány do péče Úřadu pro rodinu a nyní žijí u adoptivních rodičů. Podle vyjádření soudu se jim i přes všechno zlo, kterým si musely projít, daří dobře.

Autor: Šimon Mitro

Související

kanystr
Krimi

Ukradl 13 tisíc litrů nafty. Hrozí mu pět let

FBI
Krimi

FBI vyšetřuje zločiny v USA už 115 let

justice
Krimi

Postiženou sestru utýrala k smrti. Dostala za to 15 let vězení

GGeUaltWYAAZXIG
Zahraniční

Demonstrace proti zneužívání dětí využila opozice k protestům vůči Orbánovi