sobota 27. července 2024

Cher se odstěhuje z USA, pokud se Trump stane prezidentem

Popová hvězda Cher je dlouhodobou kritičkou Donalda Trumpa. Označila ho za Nixona na steroidech, za hrozbu pro demokracii nebo za Prezidenta Trolla.

7207

Cher
Zdroj: cher.com

  • Cher
  • Zdroj: cher.com

Trump si stále drží drtivý náskok před velkou skupinou republikánských soupeřů, kteří proti němu soupeří o nominaci Republikánské strany v prezidentských volbách v příštím roce. Cher proto už má nouzový plán. „Jsem zděšená možností, že by se Trump mohl vrátit zpět do oválné pracovny. Pokud příští rok vyhraje v odvetném souboji s prezidentem Joem Bidenem, opustím zemi,“ řekla Cher. pová hvězda Cher je dlouhodobou kritičkou Donalda Trumpa. Označila ho za Nixona na steroidech, za hrozbu pro demokracii nebo za Prezidenta Trolla.

Trump si stále drží drtivý náskok před velkou skupinou republikánských soupeřů, kteří proti němu soupeří o nominaci Republikánské strany v prezidentských volbách v příštím roce. 77letá Cher proto už má nouzový plán.

„Jsem zděšená možností, že by se Trump mohl vrátit zpět do oválné pracovny. Pokud příští rok vyhraje v odvetném souboji s prezidentem Joem Bidenem, opustím zemi,“ řekla Cher, když představovala své nové album.

Související

GTQERGiXYAEHPx6
Krimi

Policista zastřelil neozbrojenou černošku. V Americe se znovu zvedá vlna protestů

profimedia-0891610290
Zahraniční Volby USA

Kamala Harris se dočkala podpory od Baracka Obamy

pjimage-2020-08-02T174512.690-e1596604208828
Zahraniční

Americká policie zatkla mexického drogového krále a jeho pobočníka

Kamala Harris
Zahraniční Volby USA

O kandidatuře Kamaly Harris může být jasno už příští týden